Roční zpráva 2015

Zásahy hasičské jednotky

25.4. jsme se zúčastnili  okrskového taktického cvičení, které se konalo od 10:00 v obci Újezd u Chocně. Námětem cvičení bylo taktické a bezpečnostní zásady pro umosťování požární techniky na místě zásahu a zkouška strojů, dopravních a útočných vedení. Na cvičení jsme použili techniku DA Ford tranzit a motorovou stříkačku PS 12.

21.7. na žádost KOPIS Pce, vyjela jednotka na zásah hořícího lesního porostu. Jednotka zasahovala s vozidlem Cas 16 AKV.

9.12. na žádost KOPIS Pce vyjela jednotka na zásah požár průmyslové, zemědělské objekty. Slatina areál JZD skladuje tam zbraně. Jsou vidět velké plameny a není jisté, zdaje to na prostranství či v budově. Jednalo se o planý poplach. Jednotka zasahovala s vozidlem Cas 16 AKV.

16.10.  jsme se zúčastnili  okrskového taktického cvičení, které se konalo od 18:00 v obci Újezd u Chocně. Námětem cvičení byl bojový řád 8/OB jednotek požární ochrany a taktické postupy při zásahu.


Zásahová jednotka

30.3. Bylo provedeno školení  profesních průkazů u 3 členů

26.3. Jsme se zúčastnili školení velitelů jednotek v počtu 3 členů

 

Hasičské závody

  • 16.5.okrskové závody v Újezdě u Chocně :

      Kategorie muži I.   – 2 místo 

      Kategorie muži II.  – 3 místo 

            Kategorie ženy I.    – 1 místo                                                                       

  • 5.9. Kostelecké Horky :  Ženy  – 1 místo                                                                                                                                                                                                                                                                                              Muži – 3 místo